Author Topic: Updating Data  (Read 953 times)

Ajay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Updating Data
« on: September 08, 2017, 04:31:24 AM »
we apreciates your software as it gives good analytical power. but since last two days data is not updating. Please do needful. Thanks

Sacha

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 570
    • View Profile
    • Stockalyze: Analyze Stocks freely and affordably.
Re: Updating Data
« Reply #1 on: September 08, 2017, 04:51:01 AM »
Stockalyze uses free data available from Yahoo and Google finance websites. If data is not updating then it is mostly something beyond Stockalyze. If you are using Yahoo symbol and the data is not updating timely then you can switch to Google symbol, or vice versa. You can do this by changing Data Provider in Symbol Selection Dialog.
Sometimes Yahoo finance changes the way data can be fetched and so Stockalyze can't fetch data unless it changes accordingly. Our experience is that if you stick to Google symbols you will have less problem.
We may add in future more data providers to workaround the problems posed by Yahoo and Google finance.
Stockalyze Support
Let's be friends

Sacha

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 570
    • View Profile
    • Stockalyze: Analyze Stocks freely and affordably.
Re: Updating Data
« Reply #2 on: September 08, 2017, 07:43:54 PM »
We identified a problem with Yahoo downloader and it has been fixed. Please install the latest build we just posted on Stockalyze website.
Stockalyze Support
Let's be friends