Author Topic: stockalize align  (Read 1769 times)

rafi.d29

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
    • View Profile
stockalize align
« on: August 26, 2017, 12:18:00 PM »
can i align the chart to the left?

its now align to the right somehow .

Sacha

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 550
    • View Profile
    • Stockalyze: Analyze Stocks freely and affordably.
Re: stockalize align
« Reply #1 on: August 26, 2017, 01:26:00 PM »
What do you mean by aligning chart?

Do you want to see latest data on left instead of on right?
Stockalyze Support
Let's be friends

rafi.d29

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
    • View Profile
stockalize align
« Reply #2 on: August 27, 2017, 05:46:00 AM »
Hello Dear support

I see the all program the Manu and the chart in the right side as you can see in the attached file.

How can I configured it to the left side as it should be in English.

Thanks Rafi

Sacha

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 550
    • View Profile
    • Stockalyze: Analyze Stocks freely and affordably.
Re: stockalize align
« Reply #3 on: August 27, 2017, 12:31:00 PM »
Is this alignment problem happening with only Stockalyze or some other application too has this problem?

If it is happening with Stockalyze only then I would like to take a look at your computer. Can you please allow me access to your computer using Chrome Remote Desktop?

Thanks,
Sacha
Stockalyze Support
Let's be friends

rafi.d29

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 4
    • View Profile
stockalize align
« Reply #4 on: August 27, 2017, 02:23:00 PM »
It's happened only with Stockalyze as far as I see, with the apps that have Hebrew interface everything ok , with those who have English interface the alignment is to the left, let say meta trader 4 for example.

I don’t familiar with the chrome remote desktop , but I can give access to my computer if you need.

Thanks Rafi

Sacha

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 550
    • View Profile
    • Stockalyze: Analyze Stocks freely and affordably.
Re: stockalize align
« Reply #5 on: August 30, 2017, 06:22:00 PM »
Please let me know if you have installed Chrome Remote Desktop and your convenient time when we can sit together to see this problem.

Thanks,
Sacha
Stockalyze Support
Let's be friends